BLOUSE ZARA BUAT KU TERUJA!

Zara semua

Salam semua, didatangkan pula Blouse Zara yang pasti buat semua teruja!

❤Material Moss Crepe, tak perlu iron, mudah jaga, selesa pakai, pendek kata pakej lengkap!
❤ 3 butang hiasan di sisi baju, ohsemmmm
❤Nursing dan wudhu friendly
❤Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, sesuai untuk semua
❤Hanya RM75/pc termasuk kos pos ke Seluruh Malaysia

Tak sabar nak satu? KLIK www.giigeezapparel.com untuk tempahan segera

atau klik www.wasap.my/60125082021 untuk kita berhubung di Whatsapp ya 🙂

Cepat2 pm GiiGeez tau, whatsapp pun boleh 🙂 Jangan sampai stok abis pulak nanti heee tak dapat nak tolong 😁

BZ black close upBZ emerald handBZ001 close upBZ001BZ002 close upBZ002BZ003 iBZ004BZ004iBZ005 close upBZ005BZ006 close upBZ006ukuran blouse zara

DRESS ADELIA MOMMY AND KIDS!

💞DRESS ADELIA 2.0!💞
.
AKHIRNYA, Dress Adelia kembali lagi atas permintaan ramai. Kali ini lebih syiok sebab boleh #sedondonraya2016 dengan puteri kesayangan anda! Best tak??
.
💖Dress ADELIA MOM💖
👄 Kali ini menggunakan material fursan, mudah iron, susah kedut, tak jarang, tak panas, pendek kata mudah pakai mudah urus hehe (^_^)
👄 Nursing dan wudhu friendly itu sudah pasti! Zip mudah wudhu yang tahan lama dan super trendy 😍😍
👄Cutting princess, ha leh la sama2 fefeeling pwincess nati kihkih!
👄 Hanya RM109 sehelai termasuk kos pos ke Seluruh Malaysia!
.
💖Dress ADELIA KIDS💖
👄 Menggunakan material lycra, tak panas, senang basuh kalau kotor, almaklum anak2 kita boleh tahan aktif lagi2 masa raya nati (^_^)
👄Cutting princess, ha leh la sama2 fefeeling pwincess dengan mommy dia nati kihkih!
👄 Hanya RM59 sehelai termasuk kos pos ke Seluruh Malaysia!
.
“Tapi saya nak satu untuk diri sendiri jeerr.. saya tak ada little princess lagi hewhew”. Tak apa sis, boleh order asing2, tak wajib 1 set, tapi lebih afdhal mana tau leh buat hadiah #raya2016 kat anak buah / sepupu kecik / future little SIL hehehheheh
.
Nak? Whatsapp terus kami kat
+6012 508 2021
+6012 508 2021
+6012 508 2021
.
Jangan tangguh2, nati abis tak dapat nak vogue2 #sedondonraya2016 haaaa 😭.

378101214222327441

DRESS ELVYNA MENAWAN HATI

dress-elvyna-outdoor-21.jpg
Alhamdulillah, seronok kami rasa untuk bawa pada anda, Dress Elvyna yang terkini 
tercantik termampu-milik hehhe (^_^).

💖 Material Poly Crepe, mudah jaga, mudah urus, mudah match dengan baju Melayu / Kurta /Jubah pasangan anda sempena Raya 2016 😆😆
💖 Nursing dan Wudhu Friendly itu sudah pasti. Ada zip tersembunyi (^_^)
💖 Ada poket tersorok di sisi, haaa senang simpan kunci kereta / kunci rumah / thumbdrive / handphone / purse.. eh jangan pulak sumbat semua sekali hehehe.
💖 Cutting A Loose tak melekap follow bentuk badan. Thorbaikkk!
💖 Hanya RM89, ya HANYA RM89 sehelai termasuk kos pos seluruh Malaysia. Tak caya cube whatsapp kitorang jap lagi. Memang hanya RM89 ja sehelai!!!
💖 Nak sedondon dengan mak/mentua/ipar duai/ mak sedara /sepupu sepapat? Boleh2, tak ada masalah, kita bagi Harga GEGAR RM63 sehelai bila borong minimum 10 pasang (tak termasuk pos). Haaaa..tak ke jimat satu keluarga???

Nak?
Whatsappp kami kat
+60125082021
+60125082021
+60125082021

Cepat eh.. selalu dah nak dekat puasa ni, Dress cepat habis, jangan sampai mampu huhuhu ja nati! (^_^)

 

BLOUSE DIANDRA YANG ELEGAN!

Blouse-Muslimah-690x548
Yes dearest, memang sangat elegan+simple yet trendy+ comfy teramat!

💖Material Moss Crepe, super sesuai untuk cuaca kita ni 🙂
💖Nursing Friendly dengan hidden zip
💖Wudhu Friendly jugek! Labuh dengan cutting aLa Tunic haa.
💖Disediakn dengan 2 poket, mudah nak simpan purse, tisu, pen, kunci, etc. Best kan?
💖6 pilihan warna yang OhSem!
💖Hanya RM69 sehelai, harga Satu Malaysia nih!
💖Kalau tapau 10 helao dengan mak/kakak/adik/ofismet/jiran/mak menakan dapat harga RM45.50 ja sehelai!*sebelum masuk kos pos

Nak? Whatsapp kami di
+6012 508 2021
+6012 508 2021
+6012 508 2021

Atau terus ja order di
http://www.giigeezapparel.com

Ukuran ada S-3XL, boleh tengok ukuran di jadual ukuran di bawah ye, pehtu terus whatsapp kite ye nak warna mana saiz apa hehe. Kite book siap2 24 jam untuk uols!

Cepat, stok terhad sayang2! Kalau habis takde restock ni 😅😅😅

ukuran diandra

DR006DR001DR002DR003DR004DR005

DRESS ELVIDA YANG MENAWAN!

dress-elvida-59 
Yes Dearest Sahabat GiiGeez, kami datang membawa berita, ElVida Dress sudah tiba!

💖 Material PolyCrepe , ironless effortless! Tak tebal tak nipis, memang sesuai dengan cuaca kita sekarang ni.
💖 Of course #NursingFriendly & #WudhuFriendly! Ada hidden zip utk nursing ;)
💖 Disediakan hidden pocket untuk mudahkan anda simpan kunci rumah-kereta-ofis, handphone, tisu... 
💖 Hanya RM109 sehelai uols! Ha terkejut kan harga memang mampu milik kita bagi! Termasuk pos ke Seluruh Malaysia.
💖Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, rujuk jadual ukuran di bawah  ya :)

Nak? Whatsapp kami di
+6012 5082021
+6012 5082021
+6012 5082021

Cepat2 ye cayang2! Sebelum kehabisan stok, jangan sampai berhuhuhu ja nati (^_^)

lv001lv002lv003lv004lv005lv006ukuran elvida

ELLE Jubah- #tyrabyellaaminuddin

Assalam Semua,

Yes dear, you read it right. Elle Jubah by our own Ratu Rock, Ella Aminuddin! 

Brought exclusively by Tyra Wholesale dan Ella, dan GiiGeez Apparel selaku salah satu Distributor Berdaftar! (^_^)

And GiiGeez Apparel is delightful enough to present to you the latest Elle Jubah, aduhai cantik sangat!!

Style is a way to say who you are without having to speak- Ella

  • Fabric Chalita Como Crepe with Victorian Motif thread embroidery, easy iron fabric
  • Wudhu friendly with hidden zip
  • Comfortable A Straight Cutting
  • Aurah terjaga dengan nursing selak friendly & baby happy coz mummy easy to breastfeeed

Hanya RM199 sehelai, memang berbaloi2! Dapat pulak BEG FREE yang matchy2 dengan Elle Jubah ni oh bestnya!

Nak? Tempah ja terus di http://www.giigeezapparel.com/elle-jubah

atau whatsapp/telegram kami kat

+60125082021

Cepat2 dearest, tak berani nak kata berapa lama baju ni ada stok or Kak Ella akan repeat ke tak design ni nati! Meh pilih!

.

.

Sebelum tu tengok gambar Kak Ella yang sweet manja di dulu..Love Love Love!

ApLwvGmHA8Uhd4Epn4dO2xTm3Vu0Nj8j-wVzYDN43Q1J

 

AmFkgWoUgNqZ0exiJnyJokxZZJPKv8sR-vT0xef4om75

Cantik kan!!

Nah kita bagi 6 pilihan warna! (^_^) Klik SINI untuk lebih banyak gambar!

ELLE 1

 

BLOUSE YUHAIRA YANG ELEGANT!

Kalau anda tengah tercari Blouse yang simple tapi Ohsem dan mudah urus, Blouse Yahaira jawapan untuk anda!

Kali ni blouse kami guna material Moss Crepe, jadi mudah sangat urus + mudah sangat iron. Memang sesuai  untuk ladies yang nak cepat pepagi bersiap, dan mudah plak padan dgn tudung! Sesuai pulak dengan cuaca Malaysia yang panas lembap ni hehe. Huuii gumbiranyeee 😙😙

Yang best kami kekalkan ciri Nursing Friendly dan Wudhu Friendly dalam Yahaira, kali ni dengan stylo zip di tangan! 😍😍

Hanya RM79 je uols, termasuk kos pos ke seluruh Malaysia ni, memang betul2 AweSome! Saiz dr S hingga 3XL!

Nak? Whatsapp kami di

0125082021

0125082021

0125082021

.

Cepat2 buat order tau, tadi kita upload gambar teaser pon dah ada yang whatsapp bertalu2. Tak sabar nak bergaya dengan Yahaira ni! 💖💖👍

IMG_20151009_201431 IMG_20151009_201412 IMG_20151009_201227 IMG_20151009_201159 IMG_20151009_201131 IMG_20151009_200714 IMG_20151009_195210