Monthly Archives: January 2014

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Cotton Pahang Edisi Januari 2014!

Salam UoLs!

Alhamdulillah, sekali lagi GiiGeez Apparel bawakan untuk anda G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Cotton Pahang Edisi Januari 2014. Kami berikan pilihan saiz dan warna serta corak untuk anda, dari SS hingga 3XL, berkaki atau corak paisley atau corak bunga dan warna-warna yang pasti menaikkan seri anda si pemakai! (^_^)

Hanya RM89, Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia!

Pembelian borong minimum 10 pasang dengan hanya RM56 sepasang (tidak termasuk kos penghantaran)!

NAK? Klik SINI untuk tempahan segera ya, kami akan hubungi anda dalam masa 24 Jam! (^_^)

1522477_263102533848109_979716394_o 1604430_263080243850338_206174999_n PL501 PL502 PL503 PL504 PL505 PL506 PL507 PL508 PL509 PL510 PL511 PL512 PL513 PL514 PL515 PL516 PL517 PL518 PL519 PL520

Dress Melati Yang GorGeous!

Salam Uols,

Seperti dijanjikan, GiiGeez bawakan anda design terbaru untuk Jubah Dress, kali ini  Dress Melati yang GorGeous!

Material dress adalah daripada Lycra Korea Berkualiti, jenis berat dan jatuh dengan cantik apabila dipakai. Jahitan kemas dan sangat selesa, material adalah lembut tetapi tidak nipis dan tidak pula tebal sehingga terasa panas mengenakannya. Dress Melati mengetengahkan trend colour blocking, jadi pastinya lebih mudah untuk anda memadankan dengan mana-mana tudung warna kegemaran anda.

Ibu mengandung boleh pakai ke?

YA, PASTI BOLEH!

Bagaimana kami tahu?

Kerana model Dress Melati ini sebenarnya sedang mengandung 6 bulan! (^_^) Nampak GorGeous kan, walaupun berbadan dua anda masih boleh berfesyen! 🙂

NAK? Klik SINI untuk tempahan segera dan kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam melalui email / sms. Hanya RM 85, Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia!

Jemput pilih ya (^_^)

P/S: Anda mahu tips untuk colour blocking yang betul? Klik SINI dan Share ya! 🙂

1535474_472703809500157_1893186812_n JM001 JM002 JM003 JM004 JM005 JM006 JM007 JM008 JM009 JM010

Telekung Lycra Puteriku Solehah untuk Puteri Kesayangan Anda!

Salam uols,

Masih mencari telekung kanak-kanak yang selesa untuk si anak? Mahu telekung yang bantu mengujakan hati si kecil untuk berjemaah bersama?

Kami bawakan kepada anda, Telekung Kanak Kanak Puteriku Solehah.

Material diperbuat daripada Lycra Korea, sama berkualiti seperti Telekung Lycra Khadeeja kami. Sesuai untuk anak-anak berusia 6 – 12 tahun.

Hanya RM69, penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia!

NAK? Klik SINI untuk tempahan, kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam.

Jemput masuk! (^_^)

Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″
Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″
Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″
Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″
Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″
Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″
Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″
Labuh telekung 41", labuh kain 36"
Labuh telekung 41″, labuh kain 36″

PENJIMATAN HEBAT! Kurung Pahang Bermanik dengan harga RM79!

Salam Uols, 

GiiGeez nak bagi TAWARAN ISTIMEWA buat semua pelanggan GiiGeez Apparel…tawaran ini namanya KONFEM ANDA BERJIMAT!

Nak tak Kurung Pahang Bermanik bernilai RM 125, tapi GiiGeez Apparel tawarkan pada anda hanya RM79 sepasang?

Betul ka ni? RM 125 jadi RM 79 = PENJIMATAN hampir RM50! RM50 ini boleh dibuat membeli minyak kereta dan barang-barang dapur!

Ya betul, syarat-syaratnya mudah saja, anda pakat-pakat dengan kawan-kawan, sahabat handai, jiran-jiran dan tempah mana-mana 10 pasang Baju Kurung Pahang Bermanik dari post di bawah ini , dan anda akan dapat Baju Kurung bernilai RM125 ini hanya pada harga RM79 sepasang (tidak termasuk kos penghantaran)!

HANYA RM 79 SEPASANG DENGAN PEMBELIAN 10 PASANG! Berbaloi kan?

“Tapi saya nak beli sepasang je”

BOLEH, tak ada masalah. Tapi maaf, sepasang bukan RM125, tetapi SEPASANG HANYA RM 110, ha masih JIMAT LAGI RM15!!

Anda Nak?

Buat pilihan mana-mana 10 pasang (harga RM79 sepasang) atau sepasang (harga RM 110) dari Baju Kurung Pahang bermanik di bawah dan klik SINI untuk tempahan. Kami akan segera menghubungi anda dalam masa 24 jam.

Bertindak segera, tawaran ini akan tutup pada bila-bila masa. Jemput pilih (^_^)

Saiz S, L, XL
Saiz S, L, XL
Saiz S dan XL
Saiz XL
Saiz S dan L
Saiz L
JC336
Saiz S
JC340
Saiz XXL
JC346
Saiz XL
JC353
Saiz S
JC369
Saiz M dan L
JC380
Saiz SS
JC400
Saiz XL
JC401
Saiz SS, S dan XXL
JC420
Saiz M

Ukuran Exlusive Kurung Pahang Bermanik Edisi Julai 2013.

[SOLD OUT] Dress Mawar Mommy ‘n Me!

images

Salam Uols,

Bagaimana tahun 2014 anda? Adakah anda masih on track untuk memenuhi azam tahun baru anda? Eheh. Azam admin tahun ini nak kurangkan lagi berapa kg lebihan berat selepas bersalin tahun lepas, ohohohoh (nak kurus tapi admin makan kuat, alasan breastfeeding so kene makan banyak untuk hasilkan susu kihkihkih)

Ok dah melalut. Eheh!

GiiGeez Apparel bawakan lagi Dress yang GORGEOUS MENIKAM KALBU anda! Kali ini lagi seronok, anda boleh bergaya bersama puteri kesayangan anda!

Dress Mawar Mommy ‘N Me nama diberi, diperbuat daripada lycra korea berkualiti, bahagian atas dihiasi lace yang elegan sesuai dipakai ke mana-mana acara. Saiz untuk dewasa dari S hingga XXL, dan untuk si cilik dari saiz 2 – 14.

Hanya RM99 untuk dewasa, dan RM 79 untuk kanak-kanak. Penghantaran macam biasa, kami bagi PERCUMA!

Nak tempah? Klik SINI untuk tempahan ye, kami akan hubungi anda dalam masa 24 jam.

Jemput masuk ye! (^_^)
images
MW001 MW002 MW003 MW004 MW005 MW006 MW007 MW009 ukuran dewasa ukuran kanak-kanak