Monthly Archives: November 2014

Kurung Regina yang HOT!

promo2
Kurung Regina yang HOT HOT HOT!

Mencari Kurung Mini yang selesa dipakai + nursing friendly + harga bawah RM100?

Mai mai cheq mai, Kurung Regina kami hanya RM99 sepasang, termasuk kos pos seluruh Malaysia tauuu! (^_^)

Material daripada Lycra Berkualiti yang tak melekap di badan, jadi pastinya anda selesa dan yakin memakainya. Best kan?

Nak? Whatsapp kami di 0125082021 atau Lebih Mudah, place your order di http://www.giigeezapparel.com ya? (^_^)

Jom kita tengok design hot hot Kurung Regina ni!

KR001 close up

kR001

KR002 close up

KR002

KR003 close up

KR003

KR004 close up

kR004

KR005 close up

KR005

kR006 close up

KR006

KR007 close up

KR007

KR008 close up

KR008

KR009 close up

KR009

KR010 close up

KR010

KR011 close up

KR011

kR012 close up

kR012

KR013 close up

KR013

KR014 close up

KR014

KR015 close up

KR015

KR016 close up

KR016

KR017 close up

KR017

ukuran regina

JUBAH AYRAA DATANG MENGGAMIT JIWA ANDA (^_^)

Salam semua Uols yang GorGeous!

Apa khabar hari ini, harap semua sihat-sihat dan dimurahkan rezeki belaka. Amin2, Insya Allah.

Sekarang ini sukar sedikit kan untuk dapatkan jubah yang selesa + sejuk dipakai + tak melekap + nursing-friendly + wudhu-friendly + HARGA BAWAH RM100 kan?

GiiGeez datang membantu! (^_^)

GiiGeez bawakan Jubah design baru, Jubah Ayraa nama diberi. Cantik sangat-sangat designnya, selesa pula dipakai kerana menggunakan material Lycra Korea. Lycra Korea kainnya sejuk, selesa dan paling penting tak melekap di badan.

Yang lagi penting, Jubah Ayraa ni wudhu-friendly. Di pergelangan tangan disediakan zip utk memudahkan berwudhu, dan dihiasi pula dengan butang sebagai penambah seri.

Paling istimewa, Ayraa adalah jubah nursing friendly ya. Disediakan zip menyusu di kiri kanan dada untuk memudahkan proses penyusuan atau pengepaman di tempat kerja (^_^)

Harga? Hanya RM99, TERMASUK KOS POS ke Seluruh Malaysia! Memang berbaloi-baloi !

NAK TEMPAH? Klik SINI untuk tempahan segera, stok terhad ye sayang-sayang sekalian.

P/S: Nak borong pun boleh, minimum 10 pasang, dapat harga RM63 sepasang, tidak termasuk kos pos 🙂

Jom pilih2 mana satu idaman hati kat bawah ni 🙂

JB177 close up

JB177

JB178 close up

JB178

JB179 close up

JB179

JB180 close up

JB180

JB181 close up

JB181

JB182 close up

JB182

JB183 close up

JB183

JB184 close up

JB184

JB185 close up

JB185

JB186 close up

JB186

JB187 close up

JB187

JB188 close up

JB188

JB189 close up

JB189

JB190 close up

JB190

ukuran Ayraa 2