Monthly Archives: October 2015

BLOUSE YUHAIRA YANG ELEGANT!

Kalau anda tengah tercari Blouse yang simple tapi Ohsem dan mudah urus, Blouse Yahaira jawapan untuk anda!

Kali ni blouse kami guna material Moss Crepe, jadi mudah sangat urus + mudah sangat iron. Memang sesuai ย untuk ladies yang nak cepat pepagi bersiap, dan mudah plak padan dgn tudung! Sesuai pulak dengan cuaca Malaysia yang panas lembap ni hehe. Huuii gumbiranyeee ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™

Yang best kami kekalkan ciri Nursing Friendly dan Wudhu Friendly dalam Yahaira, kali ni dengan stylo zip di tangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Hanya RM79 je uols, termasuk kos pos ke seluruh Malaysia ni, memang betul2 AweSome! Saiz dr S hingga 3XL!

Nak? Whatsapp kami di

0125082021

0125082021

0125082021

.

Cepat2 buat order tau, tadi kita upload gambar teaser pon dah ada yang whatsapp bertalu2. Tak sabar nak bergaya dengan Yahaira ni! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ‘

IMG_20151009_201431 IMG_20151009_201412 IMG_20151009_201227 IMG_20151009_201159 IMG_20151009_201131 IMG_20151009_200714 IMG_20151009_195210

KURUNG INAARA YANG ELEGAN!

Dah tiba!!

KURUNG INAARA DAH TIBA!

Kali ini memang special edition. Keluaran special jadi Harga pun kena special. Memang tak tipu confirm bawah RM100. Memang sesuai untuk time2 ekonomi cenggini hehehe.

๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒKurungInaara Khanya RM99 termasuk kos pos. Amacam? Best ke best?

๐Ÿ’–Nursing friendly dengan zip tersembunyi. Lagi best!

๐Ÿ’–Wudhu friendly pulak?! Lagi bess!!

Jadi jangan tunggu lama2. Stok sumpah tak banyak. Harga ni plak tak akan repeat dah di masa akan datang. Sebab special khennnn hehhee.

Okeh kalau nak cepat2 order di:

www.giigeezapparel.com

Jangan tunggu2 ye lalings lalings!๐Ÿ˜๐Ÿ˜

IMG_20150919_175401

IMG_20150919_181047 IMG_20150919_181020 IMG_20150919_180859 IMG_20150919_180826 IMG_20150919_180725 IMG_20150919_180529 IMG_20150919_180117 IMG_20150919_180049 IMG_20150919_180023 IMG_20150919_175957 IMG_20150919_175818 IMG_20150919_175510 IMG_20150919_175429

IMG_20150919_171642