Monthly Archives: May 2016

DRESS ELVYNA MENAWAN HATI

dress-elvyna-outdoor-21.jpg
Alhamdulillah, seronok kami rasa untuk bawa pada anda, Dress Elvyna yang terkini 
tercantik termampu-milik hehhe (^_^).

πŸ’– Material Poly Crepe, mudah jaga, mudah urus, mudah match dengan baju Melayu / Kurta /Jubah pasangan anda sempena Raya 2016 πŸ˜†πŸ˜†
πŸ’– Nursing dan Wudhu Friendly itu sudah pasti. Ada zip tersembunyi (^_^)
πŸ’– Ada poket tersorok di sisi, haaa senang simpan kunci kereta / kunci rumah / thumbdrive / handphone / purse.. eh jangan pulak sumbat semua sekali hehehe.
πŸ’– Cutting A Loose tak melekap follow bentuk badan. Thorbaikkk!
πŸ’– Hanya RM89, ya HANYA RM89 sehelai termasuk kos pos seluruh Malaysia. Tak caya cube whatsapp kitorang jap lagi. Memang hanya RM89 ja sehelai!!!
πŸ’– Nak sedondon dengan mak/mentua/ipar duai/ mak sedara /sepupu sepapat? Boleh2, tak ada masalah, kita bagi Harga GEGAR RM63 sehelai bila borong minimum 10 pasang (tak termasuk pos). Haaaa..tak ke jimat satu keluarga???

Nak?
Whatsappp kami kat
+60125082021
+60125082021
+60125082021

Cepat eh.. selalu dah nak dekat puasa ni, Dress cepat habis, jangan sampai mampu huhuhu ja nati! (^_^)

 

BLOUSE DIANDRA YANG ELEGAN!

Blouse-Muslimah-690x548
Yes dearest, memang sangat elegan+simple yet trendy+ comfy teramat!

πŸ’–Material Moss Crepe, super sesuai untuk cuaca kita ni πŸ™‚
πŸ’–Nursing Friendly dengan hidden zip
πŸ’–Wudhu Friendly jugek! Labuh dengan cutting aLa Tunic haa.
πŸ’–Disediakn dengan 2 poket, mudah nak simpan purse, tisu, pen, kunci, etc. Best kan?
πŸ’–6 pilihan warna yang OhSem!
πŸ’–Hanya RM69 sehelai, harga Satu Malaysia nih!
πŸ’–Kalau tapau 10 helao dengan mak/kakak/adik/ofismet/jiran/mak menakan dapat harga RM45.50 ja sehelai!*sebelum masuk kos pos

Nak? Whatsapp kami di
+6012 508 2021
+6012 508 2021
+6012 508 2021

Atau terus ja order di
http://www.giigeezapparel.com

Ukuran ada S-3XL, boleh tengok ukuran di jadual ukuran di bawah ye, pehtu terus whatsapp kite ye nak warna mana saiz apa hehe. Kite book siap2 24 jam untuk uols!

Cepat, stok terhad sayang2! Kalau habis takde restock ni πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

ukuran diandra

DR006DR001DR002DR003DR004DR005

DRESS ELVIDA YANG MENAWAN!

dress-elvida-59 
Yes Dearest Sahabat GiiGeez, kami datang membawa berita, ElVida Dress sudah tiba!

πŸ’– Material PolyCrepe , ironless effortless! Tak tebal tak nipis, memang sesuai dengan cuaca kita sekarang ni.
πŸ’– Of course #NursingFriendly & #WudhuFriendly! Ada hidden zip utk nursing ;)
πŸ’– Disediakan hidden pocket untuk mudahkan anda simpan kunci rumah-kereta-ofis, handphone, tisu... 
πŸ’– Hanya RM109 sehelai uols! Ha terkejut kan harga memang mampu milik kita bagi! Termasuk pos ke Seluruh Malaysia.
πŸ’–Terdapat dalam saiz S hingga 3XL, rujuk jadual ukuran di bawah  ya :)

Nak? Whatsapp kami di
+6012 5082021
+6012 5082021
+6012 5082021

Cepat2 ye cayang2! Sebelum kehabisan stok, jangan sampai berhuhuhu ja nati (^_^)

lv001lv002lv003lv004lv005lv006ukuran elvida