Category Archives: Kurung Moden

KURUNG INAARA YANG ELEGAN!

Dah tiba!!

KURUNG INAARA DAH TIBA!

Kali ini memang special edition. Keluaran special jadi Harga pun kena special. Memang tak tipu confirm bawah RM100. Memang sesuai untuk time2 ekonomi cenggini hehehe.

😲😲KurungInaara Khanya RM99 termasuk kos pos. Amacam? Best ke best?

💖Nursing friendly dengan zip tersembunyi. Lagi best!

💖Wudhu friendly pulak?! Lagi bess!!

Jadi jangan tunggu lama2. Stok sumpah tak banyak. Harga ni plak tak akan repeat dah di masa akan datang. Sebab special khennnn hehhee.

Okeh kalau nak cepat2 order di:

www.giigeezapparel.com

Jangan tunggu2 ye lalings lalings!😍😍

IMG_20150919_175401

IMG_20150919_181047 IMG_20150919_181020 IMG_20150919_180859 IMG_20150919_180826 IMG_20150919_180725 IMG_20150919_180529 IMG_20150919_180117 IMG_20150919_180049 IMG_20150919_180023 IMG_20150919_175957 IMG_20150919_175818 IMG_20150919_175510 IMG_20150919_175429

IMG_20150919_171642

KURUNG REGINA BATCH 4 KEMBALI MENYENGAT!

Salam Uols,

Alhamdulillah, kami bawakan lagi Kurung Regina untuk anda, kali ini Batch Ke 4 yang super GoRGeouS!

Terdapat 21 design dan pattern yang pasti menawan hati anda.

Nursing Friendly dengan 2 zip menyusu di hadapan, menjadikan Kurung Regina ni favourite di kalangan ibu-ibu menyusu (^_^)

Hanya RM115 sepasang, termasuk kos pos ke Seluruh Malaysia.

Dengan pembelian 10 pasang, anda akan dapat harga RM77 sepasang, tidak termasuk kos pos. Berbaloi2 kan?

Anda Nak? KLIK SINI untuk membuat tempahan segera! (^_^)

Jom cuci mata tengok design Kurung Regina Batch 4 ini!

KR072

KR073 KR074  KR076 KR077 KR078 KR079 KR080 KR081 KR082 KR083 KR084 KR086 KR087 KR088 KR089 KR090 KR092 KR093 Ukuran Regina 4

Kurung Regina yang HOT!

promo2
Kurung Regina yang HOT HOT HOT!

Mencari Kurung Mini yang selesa dipakai + nursing friendly + harga bawah RM100?

Mai mai cheq mai, Kurung Regina kami hanya RM99 sepasang, termasuk kos pos seluruh Malaysia tauuu! (^_^)

Material daripada Lycra Berkualiti yang tak melekap di badan, jadi pastinya anda selesa dan yakin memakainya. Best kan?

Nak? Whatsapp kami di 0125082021 atau Lebih Mudah, place your order di http://www.giigeezapparel.com ya? (^_^)

Jom kita tengok design hot hot Kurung Regina ni!

KR001 close up

kR001

KR002 close up

KR002

KR003 close up

KR003

KR004 close up

kR004

KR005 close up

KR005

kR006 close up

KR006

KR007 close up

KR007

KR008 close up

KR008

KR009 close up

KR009

KR010 close up

KR010

KR011 close up

KR011

kR012 close up

kR012

KR013 close up

KR013

KR014 close up

KR014

KR015 close up

KR015

KR016 close up

KR016

KR017 close up

KR017

ukuran regina

KURUNG MODEN MELUR, CHIFFON FULL LINING EDISI FEB 2014!

Salam Uols,

Seperti dijanjikan, kali ini GiiGeez Apparel bawakan pula Kurung Moden Melur, diperbuat daripada kain chiffon, dilengkapi full lining.
Materialnya menggunakan chiffon gabungan 2 tona warna yang menarik, memudahkan anda mengenakan dengan warna hijab yang berpadanan dan aksesori lain.
Potongan Kurung Moden dilengkapi dengan zip di kanan baju, serta kainnya pula dibuat potongan kain duyung.
Disediakan dalam saiz SS hingga 3XL, tapi AWAS, stok agak terhad, siapa cepat dia mendapat!

Harga? Hanya RM 135, penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia.

Mahu beli borong? Boleh saja dengan minimum pembelian 10 pasang dengan harga RM85 sepasang (tidak termasuk kos penghantaran).

NAK? Klik SINI untuk tempahan segera, Insya Allah kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam. (^_^)

CF001

CF002

CF003

CF004

CF005

CF006

CF007

CF008

CF009

CF010

CF011

cF012

CF013

CF014

CF015

CF016

CF017

CF018

cF019

CF020

CF021

CF022

cF023

CF024

CF025

CF026

CF027

CF028

cF029

CF030

CF031

promo

ukuran