Tag Archives: cuti sekolah

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pesak Gantung Disember 2013 sudah ada!

Salam uols,

Dulu (masa muda remaja) semasa Admin jadi guru sandaran  sekejap, ada anak murid tegur, “Cikgu ni pakai baju kurung sama je dengan minggu lepas.” Adoi, nak jawab camna tu? Nak beli banyak baju, kerja guru sandaran aje, berapalah sangat gaji admin masa tu ye..Ehehe.

Jadi Admin berazam, satu hari nanti nak berniaga baju kurung, nak bantu uols beautiful ladies untuk dapatkan baju kurung yang cantik-cantik untuk bekerja, ke pejabat, ke sekolah, ke majlis-majlis, dan pastinya Admin akan pastikan HARGA MAMPU MILIK!

Tapi itulah kan, kalau dah bekerja, mana nak cari masa untuk ke shopping mall nak belek2 baju bagai, nak cari parking, nak mengular ambil cuti semata-mata nak beli baju…adoi fikir pun dah penat..

Jangan risau, sebab itulah GiiGeez Apparel bawakan untuk Beautiful Ladies sekalian..

G.O.R.G.E.O.US Kurung Pesak Gantung Edisi Disember 2013! Tempah secara ONLINE, tak payah parking, tak payah peluh2, PENGHANTARAN PERCUMA HARGA MAMPU MILIK! 

Mari segera tengok-tengok belek-belek dan beli-belah di sini!

Material diperbuat dari Cotton yang diimport dari Vietnam, sejuk dan selesa dipakai. Kain tidak mengecut, dan mudah dijaga. Hanya RM89, penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia.  (^_^)

Nak tempah?

Klik sahaja di SINI ya, kami akan segera berurusan dengan anda dalam masa 24 jam.

Jemput masuk ye! (^_^)

P/S: Saiz dari SS hingga 3XL. Yang 3XL cuttingnya Kurung Biasa ye 🙂

P/S2: Jemput like page kami di http://www.facebook.com/GiiGeez Apparel dan follow kami di http://instagram.com/giigeez_apparel dan juga https://twitter.com/GiigeezApparel ya!

PL443i

PL447i PL449i PL450i PL451i PL454i PL461i PL465i 1458537_243545525803810_1372584133_n PL479 PL484 PL485 PL486 PL487 PL488 PL489 PL490 PL495 PL496 PL497 PL498

PL500 -SOLD OUT, TQ
PL500 -SOLD OUT, TQ

ukuran PL08