Tag Archives: kurung pahang

KURUNG PAHANG KOLEKSI RAYA 2014!

GorGeous Terlampau!

Mencari baju kurung raya yang senang nak dibuat se-dondon se-tema dengan suami, abang, adik lelaki, ayah, ayah mentua, tok, tok sedara, anak bujang anda?

Nah, kami hidangkan lebih 40 design kurung pahang dengan warna-warna menarik yang MUDAH NAK DIPADANKAN dengan Baju Raya insan tersayang anda. (^_^)

Memang gorgeous, kain sejuk lembut, selesa dan sesuai pakai di lebaran nanti!

Harga? RM89 sahaja sepasang untuk pembelian 1-9 pasang, kos pos percuma ke Seluruh Malaysia!

Apa lagi, pakat belek2 pilih2 book dan Klik SINI untuk tempahan segera segera segera! (^_^)

PL598

PL599

PL600

PL601

PL602

PL603

PL604

PL605

PL606

PL607

PL608

PL609

PL610

PL611

PL612

PL613

PL614

PL615

PL616

PL617

PL618

PL619

PL620

PL621

PL622

PL623

PL624

PL625

PL626

PL627

PL628

PL629

PL630

PL631

PL632

PL633

PL634

PL635

ukuran

KURUNG PAHANG COTTON APRIL 2014 SUDAH TIBA!

Salam Uols,

Alhamdulillah, GiiGeez berkesempatan lagi untuk membawakan kepada anda, KURUNG PAHANG COTTON VERSI APRIL 2014.

Harga masih sama, hanya RM89 sepasang untuk pembelian 1-9 pasang. Kos penghantaran PERCUMA untuk pembelian 1-9 pasang tawww!

Nak borong? Boleh saja, dengan pembelian hanya 10 pasang, anda layak mendapat harga borong pada RM 56 sepasang! (tidak termasuk kos penghantaran).

Terdapat dalam saiz SS hingga 3XL, material cotton yang berkualiti, tak kecut, mudah digosok, mudah dijaga.

NAK? Klik SINI untuk tempah dan kami akan hubungi anda dalam masa 24 jam ya (^_^)

PL550

PL552

PL553

PL558

PL560

PL561

PL562

PL563

PL565

PL566

PL567

PL568

PL569

PL571

PL572

PL573

PL574

PL575

PL576

PL577

PL578

PL579

PL580

PL581

PL584

PL585

PL586

ukuran

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton Mac 2014!

Salam UoLs!

Alhamdulillah, sekali lagi GiiGeez Apparel bawakan untuk anda G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Cotton Pahang Edisi Mac 2014. Kami berikan pilihan saiz dan warna serta corak untuk anda, dari SS hingga 3XL, berkaki atau corak paisley atau corak bunga dan warna-warna yang pasti menaikkan seri anda si pemakai! (^_^)

Hanya RM89, Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia!

Pembelian borong minimum 10 pasang dengan hanya RM56 sepasang (tidak termasuk kos penghantaran)!

NAK? Klik SINI untuk tempahan segera ya, kami akan hubungi anda dalam masa 24 Jam! (^_^)

PL521

PL522

PL523

Glory-Collection-PL10

Sai
Sai

PL525

PL526

PL527

PL528

PL529

PL530

PL531

PL532

PL533

PL534

PL535

PL536

PL537

PL538

PL539

PL540

PL541

PL542

PL543

PL544

ukuran PL10

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Cotton Pahang Edisi Januari 2014!

Salam UoLs!

Alhamdulillah, sekali lagi GiiGeez Apparel bawakan untuk anda G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Cotton Pahang Edisi Januari 2014. Kami berikan pilihan saiz dan warna serta corak untuk anda, dari SS hingga 3XL, berkaki atau corak paisley atau corak bunga dan warna-warna yang pasti menaikkan seri anda si pemakai! (^_^)

Hanya RM89, Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia!

Pembelian borong minimum 10 pasang dengan hanya RM56 sepasang (tidak termasuk kos penghantaran)!

NAK? Klik SINI untuk tempahan segera ya, kami akan hubungi anda dalam masa 24 Jam! (^_^)

1522477_263102533848109_979716394_o 1604430_263080243850338_206174999_n PL501 PL502 PL503 PL504 PL505 PL506 PL507 PL508 PL509 PL510 PL511 PL512 PL513 PL514 PL515 PL516 PL517 PL518 PL519 PL520

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pesak Gantung Disember 2013 sudah ada!

Salam uols,

Dulu (masa muda remaja) semasa Admin jadi guru sandaran  sekejap, ada anak murid tegur, “Cikgu ni pakai baju kurung sama je dengan minggu lepas.” Adoi, nak jawab camna tu? Nak beli banyak baju, kerja guru sandaran aje, berapalah sangat gaji admin masa tu ye..Ehehe.

Jadi Admin berazam, satu hari nanti nak berniaga baju kurung, nak bantu uols beautiful ladies untuk dapatkan baju kurung yang cantik-cantik untuk bekerja, ke pejabat, ke sekolah, ke majlis-majlis, dan pastinya Admin akan pastikan HARGA MAMPU MILIK!

Tapi itulah kan, kalau dah bekerja, mana nak cari masa untuk ke shopping mall nak belek2 baju bagai, nak cari parking, nak mengular ambil cuti semata-mata nak beli baju…adoi fikir pun dah penat..

Jangan risau, sebab itulah GiiGeez Apparel bawakan untuk Beautiful Ladies sekalian..

G.O.R.G.E.O.US Kurung Pesak Gantung Edisi Disember 2013! Tempah secara ONLINE, tak payah parking, tak payah peluh2, PENGHANTARAN PERCUMA HARGA MAMPU MILIK! 

Mari segera tengok-tengok belek-belek dan beli-belah di sini!

Material diperbuat dari Cotton yang diimport dari Vietnam, sejuk dan selesa dipakai. Kain tidak mengecut, dan mudah dijaga. Hanya RM89, penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia.  (^_^)

Nak tempah?

Klik sahaja di SINI ya, kami akan segera berurusan dengan anda dalam masa 24 jam.

Jemput masuk ye! (^_^)

P/S: Saiz dari SS hingga 3XL. Yang 3XL cuttingnya Kurung Biasa ye 🙂

P/S2: Jemput like page kami di http://www.facebook.com/GiiGeez Apparel dan follow kami di http://instagram.com/giigeez_apparel dan juga https://twitter.com/GiigeezApparel ya!

PL443i

PL447i PL449i PL450i PL451i PL454i PL461i PL465i 1458537_243545525803810_1372584133_n PL479 PL484 PL485 PL486 PL487 PL488 PL489 PL490 PL495 PL496 PL497 PL498

PL500 -SOLD OUT, TQ
PL500 -SOLD OUT, TQ

ukuran PL08

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton Edisi Oct 2013 sudah mula dijual!

Salam Uols,

It’s here! Latest design untuk G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton Edisi October 2013 sudah mula dijual. Seperti biasa, harga hanya RM89, penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia. Material cotton berkualiti diimport khas dari Vietnam. Apa lagi dapatkan segera dari kami! (^_^) Stok TERHAD uols!

Ingin menempah? Klik Sini!PL443 PL444 PL445 PL446 PL447 PL448 PL449 PL450 PL451 PL452 PL453 PL454 PL455 PL456 PL457 PL458 PL459 PL460 PL461 PL462 PL463 PL464 PL465 ukuran PL 07

Ingin mengetahui latest update koleksi dari GiiGeez Apparel? Jom LIKE page kami di www.facebook.com/GiiGeez.Apparel sekarang! (^_^)

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton design terkini (Sept 2013) sudah mula dijual!

Salam uols!

Seperti tajuk di atas (mcm pembuka karangan UPSR plak, eheh), G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton sudah mula dijual!

Harga masih lagi seperti biasa, HANYA RM89, penghantaran masih lagi PERCUMA seluruh Malaysia! Jemput masuk (^_^)

Ingin menempah? Klik Sini!

Ingin mengetahui latest update koleksi dari GiiGeez Apparel? Jom LIKE page kami di www.facebook.com/GiiGeez.Apparel sekarang! (^_^)PL440 PL439 PL438 PL437 PL436 PL435 PL434 PL433 PL432 PL431 PL430 PL429 PL428 PL427 PL426 PL425 PL424 PL423 PL422 PL421 PL420 PL06X Jadual Ukuran GorGeous Kurung Pahang Sept 2013