Tag Archives: kurung pesak gantung

KURUNG PAHANG COTTON APRIL 2014 SUDAH TIBA!

Salam Uols,

Alhamdulillah, GiiGeez berkesempatan lagi untuk membawakan kepada anda, KURUNG PAHANG COTTON VERSI APRIL 2014.

Harga masih sama, hanya RM89 sepasang untuk pembelian 1-9 pasang. Kos penghantaran PERCUMA untuk pembelian 1-9 pasang tawww!

Nak borong? Boleh saja, dengan pembelian hanya 10 pasang, anda layak mendapat harga borong pada RM 56 sepasang! (tidak termasuk kos penghantaran).

Terdapat dalam saiz SS hingga 3XL, material cotton yang berkualiti, tak kecut, mudah digosok, mudah dijaga.

NAK? Klik SINI untuk tempah dan kami akan hubungi anda dalam masa 24 jam ya (^_^)

PL550

PL552

PL553

PL558

PL560

PL561

PL562

PL563

PL565

PL566

PL567

PL568

PL569

PL571

PL572

PL573

PL574

PL575

PL576

PL577

PL578

PL579

PL580

PL581

PL584

PL585

PL586

ukuran

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton Mac 2014!

Salam UoLs!

Alhamdulillah, sekali lagi GiiGeez Apparel bawakan untuk anda G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Cotton Pahang Edisi Mac 2014. Kami berikan pilihan saiz dan warna serta corak untuk anda, dari SS hingga 3XL, berkaki atau corak paisley atau corak bunga dan warna-warna yang pasti menaikkan seri anda si pemakai! (^_^)

Hanya RM89, Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia!

Pembelian borong minimum 10 pasang dengan hanya RM56 sepasang (tidak termasuk kos penghantaran)!

NAK? Klik SINI untuk tempahan segera ya, kami akan hubungi anda dalam masa 24 Jam! (^_^)

PL521

PL522

PL523

Glory-Collection-PL10

Sai
Sai

PL525

PL526

PL527

PL528

PL529

PL530

PL531

PL532

PL533

PL534

PL535

PL536

PL537

PL538

PL539

PL540

PL541

PL542

PL543

PL544

ukuran PL10

PENJIMATAN HEBAT! Kurung Pahang Bermanik dengan harga RM79!

Salam Uols, 

GiiGeez nak bagi TAWARAN ISTIMEWA buat semua pelanggan GiiGeez Apparel…tawaran ini namanya KONFEM ANDA BERJIMAT!

Nak tak Kurung Pahang Bermanik bernilai RM 125, tapi GiiGeez Apparel tawarkan pada anda hanya RM79 sepasang?

Betul ka ni? RM 125 jadi RM 79 = PENJIMATAN hampir RM50! RM50 ini boleh dibuat membeli minyak kereta dan barang-barang dapur!

Ya betul, syarat-syaratnya mudah saja, anda pakat-pakat dengan kawan-kawan, sahabat handai, jiran-jiran dan tempah mana-mana 10 pasang Baju Kurung Pahang Bermanik dari post di bawah ini , dan anda akan dapat Baju Kurung bernilai RM125 ini hanya pada harga RM79 sepasang (tidak termasuk kos penghantaran)!

HANYA RM 79 SEPASANG DENGAN PEMBELIAN 10 PASANG! Berbaloi kan?

“Tapi saya nak beli sepasang je”

BOLEH, tak ada masalah. Tapi maaf, sepasang bukan RM125, tetapi SEPASANG HANYA RM 110, ha masih JIMAT LAGI RM15!!

Anda Nak?

Buat pilihan mana-mana 10 pasang (harga RM79 sepasang) atau sepasang (harga RM 110) dari Baju Kurung Pahang bermanik di bawah dan klik SINI untuk tempahan. Kami akan segera menghubungi anda dalam masa 24 jam.

Bertindak segera, tawaran ini akan tutup pada bila-bila masa. Jemput pilih (^_^)

Saiz S, L, XL
Saiz S, L, XL
Saiz S dan XL
Saiz XL
Saiz S dan L
Saiz L
JC336
Saiz S
JC340
Saiz XXL
JC346
Saiz XL
JC353
Saiz S
JC369
Saiz M dan L
JC380
Saiz SS
JC400
Saiz XL
JC401
Saiz SS, S dan XXL
JC420
Saiz M

Ukuran Exlusive Kurung Pahang Bermanik Edisi Julai 2013.

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pesak Gantung Disember 2013 sudah ada!

Salam uols,

Dulu (masa muda remaja) semasa Admin jadi guru sandaran  sekejap, ada anak murid tegur, “Cikgu ni pakai baju kurung sama je dengan minggu lepas.” Adoi, nak jawab camna tu? Nak beli banyak baju, kerja guru sandaran aje, berapalah sangat gaji admin masa tu ye..Ehehe.

Jadi Admin berazam, satu hari nanti nak berniaga baju kurung, nak bantu uols beautiful ladies untuk dapatkan baju kurung yang cantik-cantik untuk bekerja, ke pejabat, ke sekolah, ke majlis-majlis, dan pastinya Admin akan pastikan HARGA MAMPU MILIK!

Tapi itulah kan, kalau dah bekerja, mana nak cari masa untuk ke shopping mall nak belek2 baju bagai, nak cari parking, nak mengular ambil cuti semata-mata nak beli baju…adoi fikir pun dah penat..

Jangan risau, sebab itulah GiiGeez Apparel bawakan untuk Beautiful Ladies sekalian..

G.O.R.G.E.O.US Kurung Pesak Gantung Edisi Disember 2013! Tempah secara ONLINE, tak payah parking, tak payah peluh2, PENGHANTARAN PERCUMA HARGA MAMPU MILIK! 

Mari segera tengok-tengok belek-belek dan beli-belah di sini!

Material diperbuat dari Cotton yang diimport dari Vietnam, sejuk dan selesa dipakai. Kain tidak mengecut, dan mudah dijaga. Hanya RM89, penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia.  (^_^)

Nak tempah?

Klik sahaja di SINI ya, kami akan segera berurusan dengan anda dalam masa 24 jam.

Jemput masuk ye! (^_^)

P/S: Saiz dari SS hingga 3XL. Yang 3XL cuttingnya Kurung Biasa ye 🙂

P/S2: Jemput like page kami di http://www.facebook.com/GiiGeez Apparel dan follow kami di http://instagram.com/giigeez_apparel dan juga https://twitter.com/GiigeezApparel ya!

PL443i

PL447i PL449i PL450i PL451i PL454i PL461i PL465i 1458537_243545525803810_1372584133_n PL479 PL484 PL485 PL486 PL487 PL488 PL489 PL490 PL495 PL496 PL497 PL498

PL500 -SOLD OUT, TQ
PL500 -SOLD OUT, TQ

ukuran PL08

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton Edisi Oct 2013 sudah mula dijual!

Salam Uols,

It’s here! Latest design untuk G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton Edisi October 2013 sudah mula dijual. Seperti biasa, harga hanya RM89, penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia. Material cotton berkualiti diimport khas dari Vietnam. Apa lagi dapatkan segera dari kami! (^_^) Stok TERHAD uols!

Ingin menempah? Klik Sini!PL443 PL444 PL445 PL446 PL447 PL448 PL449 PL450 PL451 PL452 PL453 PL454 PL455 PL456 PL457 PL458 PL459 PL460 PL461 PL462 PL463 PL464 PL465 ukuran PL 07

Ingin mengetahui latest update koleksi dari GiiGeez Apparel? Jom LIKE page kami di www.facebook.com/GiiGeez.Apparel sekarang! (^_^)

G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton design terkini (Sept 2013) sudah mula dijual!

Salam uols!

Seperti tajuk di atas (mcm pembuka karangan UPSR plak, eheh), G.O.R.G.E.O.U.S Kurung Pahang Cotton sudah mula dijual!

Harga masih lagi seperti biasa, HANYA RM89, penghantaran masih lagi PERCUMA seluruh Malaysia! Jemput masuk (^_^)

Ingin menempah? Klik Sini!

Ingin mengetahui latest update koleksi dari GiiGeez Apparel? Jom LIKE page kami di www.facebook.com/GiiGeez.Apparel sekarang! (^_^)PL440 PL439 PL438 PL437 PL436 PL435 PL434 PL433 PL432 PL431 PL430 PL429 PL428 PL427 PL426 PL425 PL424 PL423 PL422 PL421 PL420 PL06X Jadual Ukuran GorGeous Kurung Pahang Sept 2013

Kurung Pahang Cotton BARU!!!!

Salam uols,

Kurung Pahang Cotton Baru kini kembali! Kali ini memang banyak betul design baru yang HOT! HOT! HOT! Jemput belek ye. Jika ingin menempah, klik SINI! Cepat, stok yang sebelum ni cepat betul kehabisan! Apatah lagi nak hari raya ni! (Harga hanya RM 89, penghantaran percuma seluruh Malaysia)

Jemput like page kami www.facebook.com/GiiGeez.Apparel . Di sini lebih MUDAH dan SEGERA untuk anda mendapat berita design terbaru dari GiiGeez ya! (^_^)

Ukuran Kurung Pahang Cotton
Ukuran Kurung Pahang Cotton
PL365
PL365
PL364
PL364
PL363
PL363
PL362
PL362
PL361
PL361
PL360
PL360
PL359
PL359
PL351
PL351
PL352
PL352
PL353
PL353
PL354
PL354
PL355
PL355
PL356
PL356
PL357
PL357
PL358
PL358
PL350
PL350
PL349
PL349
PL348
PL348